May 10, 2016

TEMELJNI PREMAZI

AKRILFAS BETON KONTAKT

Akrilfas beton kontakt Fasader

Temeljni premaz za impregniranje i hrapavljenje slabo upojnih mineralnih podloga. Posebno se preporuča za impregniranje gotovih betonskih elemenata i glatkih betonskih površina prije žbukanja finim žbukama ili masama za izravnavanje. Ne primjenjuje se kao zaštita fasade bez završne žbuke niti na trajno vlažnim podlogama.

Potrošnja: 0,25 kg/m2
Pakiranje: plastične kante 3 kg, 8 kg i 20 kg

PREUZMITE-SIGURNOSNI-LIST PREUZMITE-TEHNICKU-UPUTU

 

 

 

AKRILFAS IMPREGNACIJA

AKRILFAS-impregnacija-1L-4L-10L

Temeljni premaz za impregniranje svih vrsta mineralnih podloga u svrhu povećanja prionjivosti i elastičnosti, ujednačavanja upojnosti podloge i produljenja vremena za obradu završne žbuke. Primjenjuje se prije nanošenja mineralnih žbuka, akrilnih boja i  žbuka, mozaičnih žbuka, akrilnih kitova itd. AKRILFAS IMPREGNACIJA se može koristiti i kao plastifikator za mineralne žbuke u svrhu povećanja prionjivosti i vodonepropusnosti, prema uputi za mineralne žbuke.

Potrošnja: 0,10 – 0,20 l/m2
Pakiranje: plastični kanistri 1 L, 4 L i 10 L

PREUZMITE-SIGURNOSNI-LIST PREUZMITE-TEHNICKU-UPUTU

 

 

 

AKRILFAS-UNI IMPREGNACIJA

AKRILFAS-UNIUniverzalni temeljni premaz za impregniranje unutarnjih i vanjskih podloga u graditeljstvu kao predpremaz za silikatne, akrilatne i silikonske žbuke i boje. Učvršćuje podlogu, izjednačava upojnost i poboljšava prionjivost među slojevima. Primjenjuje se kao temeljni premaz prije nanošenja završne žbuke za FASADER EPS FASADNI SUSTAV. Po potrebi se može nijansirati.

Potrošnja: 0,15 – 0,20 l/m2
Pakiranje: plastični kanistri 5 L i 15 L

PREUZMITE-SIGURNOSNI-LISTPREUZMITE-TEHNICKU-UPUTU

 

 

 

AKRILFAS – SN VEZA

AKRILFAS---SN-veza-1L-7L

Elastični i ljepljivi temeljni premaz za impregniranje svih vrsta upojnih i neupojnih podloga u graditeljstvu. Zbog izrazito visoke prionjivosti i ljepljivog suhog filma primjenjuje se kao vezivni most (veza staro – novo) te kod glatkih, neupojnih i gibljivih površina.

Potrošnja: 0,20 l/m2
Pakiranje: plastični kanistri 1 L i plastične kante 7 L

PREUZMITE-SIGURNOSNI-LISTPREUZMITE-TEHNICKU-UPUTU

 

 

 

GRANOFAS IMPREGNACIJA

GRANOFAS-impregnacija

Temeljni premaz za impregniranje mineralnih podloga prije nanošenja akrilatnih boja i žbuka. Ujednačava upojnost podloge, povećava prionjivost i produljuje vrijeme obrade završne žbuke. Po potrebi se može nijansirati.

Potrošnja: 0,25 – 0,30 kg/m2
Pakiranje: plastične kante 7 kg i 20 kg

PREUZMITE-SIGURNOSNI-LISTPREUZMITE-TEHNICKU-UPUTU

 

 

 

 

SILIKATNA IMPREGNACIJA

SILIKATNA-IMPREGNACIJA

Temeljni premaz za impregniranje mineralnih podloga prije nanošenja silikatne žbuke ili silikatne boje. Uporabom silikatne impregnacije postiže se povećanje prionjivosti i elastičnosti, ujednačavanje upojnosti podloge i produljenje vremena za obradu završne silikatne žbuke. Po potrebi se može nijansirati.

Potrošnja: 0,20 – 0,25 kg/m2
Pakiranje: plastične kante 7 kg i 20 kg

PREUZMITE-SIGURNOSNI-LISTPREUZMITE-TEHNICKU-UPUTU